Bemiddeling van Filipijns personeel

Filipijnen in de binnenvaart behoeven nauwelijks verdere uitleg. Karakter, werkhouding én vaardigheden in combinatie met een goede prijsstelling en dito beheersing van de Engelse taal maken deze groep zeer gewild. Er zijn arbeidsvrije Filipijnen die geen tewerkstellingsvergunning meer nodig hebben én er zijn Filipijnen die zonder deze vergunning op Nederlandse schepen mogen werken maar dan wel mét een Duits werkvisum. ALFURU richt zich om diverse redenen op deze laatste categorie.

AXXAZ Marine Europe is in Duitsland gevestigd en de partner waarmee ALFURU op succesvolle wijze Filipijns personeel op de Nederlandse binnenvaartmarkt te werk stelt. Met jarenlange ervaring in de maritieme sector zijn beide partijen ondertussen goed bekend met deze materie. Dat moet ook wel want het is een complex proces om zgn. “derdelanders” in de EU te kunnen detacheren. De werving & selectie vindt plaats in Manilla (Filipijnen). De administratie is gevestigd in Rieden am Forggensee (Duitsland). Het proces neemt gauw 6 tot 8 weken in beslag alvorens de Filipijnse binnenvaartmedewerker op de loopplank staat. Men verblijft dan vervolgens wel, tot maar liefst 9 maanden aan boord.

Het is een feit dat de Filipijnse binnenvaartmedewerker de hoogste prijs/kwaliteitsverhouding oplevert. De kans op een “mismatch” is dan ook het laagst

Copyright 2023 Alfuru.com | Mede mogelijk gemaakt door Apollo Design